Realizarea unui Site Web


Keydesign este o agentie web din Bucuresti, care s-a specializat pefurnizarea de servicii si promovare online, incluzand aplicatii web, realizarea de site-uri web, website-uri de prezentare, realizarea magazin online, aplicatii mobile, SEO. Realizarea de site-uri web implica mai multi factori, primul ar fi domeniul principal de activitate al site-ul, ce se refera la continutul de informatii despre serviciile de vanzare, anunturi, prezentarea companiei dumneavoastra, la care se adauga efectele speciale, meniuri dinamice, animatii, video, imagini sau sunete. Avem in vedere utilizarea limbajelor de programare HTML, Javascript, CSS, cunoscute pentru aplicabilitatea lor in cadrul realizarii de site web, ce ofera dinamicitate si variatii de imagini accesate de fiecare utilizator al site-ului. Procesului de realizarea de web site trece prin mai multe etape: Conceptul grafic. Noi asiguram conceptul grafic al site-ul, brandul clientului, identitatea lui vizuala in colaborare cu dumneavoastra; 

Codarea site-ului cu ajutorul limbajelor adecvate PHP, HTML, Javascript, CSS pentru buna functionare a siteului dumneavoastra; Realizarea site-ului de prezentare, usoara metoda de reclama, o descriere a obiectivelor a produselor si serviciilor incluse in site, detalierea si navigarea cat mai accesibila in cadrul site-ului; Modalitarea de administrare accesibila a continului site-ului, o interfata prietenoasa utilizatorului, orice informatie din site fiind usor de modificat, updatat de fiecare client, schimbarea informatiilor periodic, gestionare rapida a datelor, produselor, serviciilor continute; Utilizarea platformelor WordPress, Drupal, ofera o fezabilitate mai mare, utilizatorul-client, acesta reuseste sa faca modificari utilizand interfata grafica, isi reactualizeaza propriul site-ul, fiind astfel reduse costurile finale; Asigurarea unui suport tehnic realizat de catre echipa, ofera garantia solutionarii problemelor neprevazute aparute in interiorul site-ului; Avantajul unui timp de executie scurt.

Din culisele Menestrelilor Lumii


La Sibiu, sunt cunoscuti trei menestreli: acordeonistul Jabin, naistul Sile si Adi. Dar pe Jabin nimeni nu l-a mai auzit cântând melodii frantuzesti pe centru. Nu se stie de ce. Adi a colaborat pe vremuri cu Jabin, cântau împreuna, dar acum nici macar nu se mai saluta pentru ca s-au certat în trecut, plus ca „Jabin nu îsi îmbogatea repertoriul”, ceea ce este de condamnat dupa parerea chitaristului, care mereu improvizeaza câte ceva la meleodiile lui. Cât despre omul cu mâna de plastic si care cânta la nai, Adi are o alta parere: „Acela nu cânta; în primul rând cerseste” ne spune Adi revoltat când se gândeste la situatie. Trubadurii Sibiului nu s-au certat niciodata între ei pentru spatiul de cântat sau pentru orar: „Un minim de respect recirpoc exista între noi”, a conchis Adi. Vizavi de relatia cu alti menestreli ai tarii, Adi se mândreste cu vizitele lui Flavius Pitigoi, flautistul din Hunedoara, cu care realizeaza niste duete reusite pe centrul Sibiului: „Ne întâlnim ca doi sateliti sporadic. Suna foarte bine chitara si flautul”. Flavius, spre deosebire de Adi, face parte dintr-o trupa de muzica traditionala si cânta si în „mod organizat” la concerte sau nunti. Ceea ce îi apropie însa pe cei doi cântareti este faptul ca sunt familisti: „De obicei, menestrelii din alte tari nu au familie si traiesc dezordonat, cât câstiga atâta cheltuiesc” ne spune Adi, convins ca el nu o sa plece din România sa cânte în afara pentru ca „ Aici am familia. Acolo chiar daca câstig mai mult, cheltuielile sunt mai mari si nu se merita”.